Inväntar dessa snyggingar...

 
Äntligen ska jag och P börja gymma ihop. Gäller bara till o bli frisk o låta de gå en vecka till ungefär. Vet ju hur mycket min kropp växte senast som jag gymmade, så därför känner jag mig extra taggad! Hoppas bara på o bli helt, helt, helt frisk snart!
 

sjukt trött på o va sjuk

Foto: tidigare förra veckan.
 
Så. Nyligen varit på besök på SENSIA (Specialistläkarna) i Värnamo. Nu har det gått tre veckor som jag känt mig sjuk på ett eller annat sätt.. Värken sätter sig på ett annat ställe osv. Som förra veckan. Tisdag kväll, feber. Onsdag, spydde 3 ggr, feber på natten. Torsdag, migrän och feber. Fredag migrän, men lättar på kvällen. Och så gick jag ju självklart till jobbet igår och jobbade 13 h, slutar med att nu halsen svullnat upp, feber samt huvudvärk och dåsig. Yippikayey... 
Ssk på sensia kom fram till att ena körteln svullnat upp ordentligt, fick ta två olika labbtest, blod- & halsprov. Resultatet var att jag har ett virus. Så då kan man inte göra någonting. Blev bara till o sjukanmäla sig hela veckan samt att åka och köpa Zyx och åka hem o sova. Det är ju inte heller roligare att man längtar efter att få jobba och att få rida. Jag vill bara bli friiiiisk! Skit är de.

Hoppas ni andra är friska och får njuta av vårsolen :) 
 

Rubriklöstankarna vrider sig och vänder sig huvudet och jag har svårt o sova. tack o lov börjar magvärken avta, men verkar ersättas med förkylning/virus.
känner på mig att de är dags att ta en paus ifrån bloggen, bara för att få ordning på mig själv/mitt liv/mina tankar. Så, vi hörs..