Tiden springer iväg

Vintern har kommit och gått här i Småland. Jag har ogillat när snön har lyst med sin frånvaro, the cold weather has started to grow on me. Kanske är det att man börjar bli äldre och anammar sin skandinaviska kultur, vem vet. I vanlig ordning känner jag ingen inspiration till att dokumentera händelserna i mitt hästliv men nu går vändningarna fort..
 
Svarten växer och växer. Emellanåt går det långsamt, vissa gånger kan jag jubla över att han är jämn så går det två dagar och så skjuter rumpan i höjd igen. Roligt att få se och vara med från start, utvecklingen!
Sommaren och våren närmar sig med storsteg och nu börjar det klia i fingrarna. Planerna för S och mina mål för året har raddats upp på min "TO-DO"-list. Mål nummer ett är att köpa sadel och få min egna såld. Förvånansvärt nog är den superfin men ingen nappar, som de flesta vet, mitt tålamod är lika med noll. Förhoppningsvis ökar intresset med värmen.
 
Nu är planerna att dra i början av april för att prova ut den sadel som jag har haft ögonen på länge. En kastanjefärgad, rejäl sadel, enkel men snygg. Det bär av till Scandinavian Western & Co i Vingåker. Nu håller vi tummarna för att vi kan låna hästbil och att allt går vägen.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: