Befriande. Lycka! ♡

 
 
Tänk vad ärlighet är befriande! Det är inte menat att vi ska ljuga eller undanhålla. Visst, man kan ju välja att vara tyst, invänta rätt tillfälle eller få beabeta känslorna och händelserna själv först - egna hemligheter måste man få ha! Alla människor har inte rätt att vara nyfikna. Det är ingen rättighet att få veta allt. Det är en ära och ett förtroende. Oftast är det är bara specifikt utvalda som får veta det där innersta och kanske lite till om jag känner för att dela med mig. - och till er andra - shame on you guys! ;) 
 
Oavsett. 
Lycklig.
I did it!
 
 

Full dos energi minus sömn

Hur kan det vara så att vi mår bra trots att vi inte sover? idag kröp jag ner under en filt med Zip liggandes i knävecken i soffan och låg bara o myste. vackra lilla hund. han är så lycklig nu. och han ger mig så mycket energi att det är obeskrivligt! 
 
Jag nickade till och sov 30 minuter ca kl 11. vaknade av att jag var hungrig och var kissnödig. jag tog en puff och gick o la mig igen men insåg snart att det går inte att ligga här mkt längre.. det blir till o ta ett bad. varva ner. meditera ger oss så mycket energi, bara vi kan stilla våra tankar. låg nog i badet en timma. Och efter det var det omöjligt att somna.
 
Så istället för sömn så tog jag tag i olösta situationer och relationer som inte är på det klara - vissa saker får vänta och är inte mogna riktigt än - men detta var hög tid att ta tag i. gått alldeles för lång tid redan. Och att vara helt ärlig gentemot både mig själv och personen de gällde gav mig så mycket styrka o energi. jag bad om ursäkt, tog på mig mitt ansvar och bad om förlåtelse. Och i båda fallen var jag orolig att jag skulle få mothugg och en utskällning utan dess like - men universum gav mig bara kärlek och värme. kan ni förstå den häftiga känslan? mänskligheten slutar aldrig att förvåna och överträffa ♡
 
Det finns ett par personer som tagit rum i mitt hjärta och jag känner sådan obeskrivlig kärlek till dem. jag får vara den jag är. Utan krav och utan missförstånd. jag vet att de vågar ställa frågan om det blir tokigt. det ger mig sådan trygghet, glädje och själsro!! ♡
 
Jag är tacksam idag. tacksam för styrkan jag fick. tacksam för inspirationen att fortsätta jobba mot att bli en starkare och bättre person och medmänniska. det behövs på denna planet jorden... värme! ♡
 
Jag har sovit två timmar idag och ska jobba mitt nattpass på 9,5 timma innan mitt huvud får träffa huvudkudden. så skicka gärna lite extra energi inatt fina ni. jag tänker på er. glöm inte att universum ger er det ni kan visualisera. så positiva tankar!! ♡
 
Ha en fin natt alla ♡

Sömnlöst

 
 
Idag är det sömnlöst. har varit vaken mer än 24 h nu. alla tankar på hur livet vänt de senaste två månaderna får mig att stanna upp o vara tacksam. så många förändringar som skett. så mycket rikare mitt liv blivit. 
 
Man måste försöka bryta onda o negativa tankar. de senaste dagarna har det varit tufft. har pendlat mellan inre oro, rädsla, nedstämdhet och uppgivenhet. jag är medveten om att jag måste tillåta mig själv känna det jag känner för att i sin tur kunna släppa och gå vidare. Änglarna tar hand om oss. ♡  
 
Är inte riktigt nöjd med mig själv just nu. faller för impulser alldeles för lätt. samtidigt kan jag känna att jag måste lära mig att få de lite under kontroll för att i samma veva kunna älska det hos mig själv. egentligen tycker jag det är en bra egenskap då man är i nuet, men ibland är det väl bättre att va efterklok före.
 
Bearbetar mycket gammalt groll i bakhuvudet nu. mycket misstag o felande man gjort. har väldigt lätt att ta på mig skulden. främst för jag ofta som liten uppfattades som nonchalant och avsaknad av empati. det var bara ett sätt att skydda mig själv. idag har jag inget sådant skydd. idag anser jag folk rannsakar sig själv för lite och för dåligt, så istället blir jag desto hårdare mot mig själv. det är dags att ändra på det. Vs lite schysst mot mig själv. dömer inte alls människor i min närvaro hälften så hårt som jag dömer mig själv. då har man ett ungefärligt riktmärke.
 
Min sömn har försämrats radikalt. Och jag försöker acceptera läget. vet att det är många förändringar o tankebanor som ändras o det tar energi och kraft. Men jag måste tillåta mig själv att få vara utpumpad nu. För att samla kraft o orka mer framöver. För att kunna vara helt i samspel med mig själv för att ge andra mer. mer villkorslös kärlek. orka lyfta dem. lite mer och ännu lite till!
 
Det handlar inte om att vara störst, bäst o vackrast. det handlar om vackra hjärtan o vackra själar. det handlar om att älska, glömma o förlåta. det handlar om att ta vara på varann. släppa fel, misstag o bakslag. att tanken var god. Att göra sitt bästa. både för sin egen o för andras skull. För att inte säga ord man ångrar, som sårar, som gör att själar blöder. den dagen vi alla mår bra kommer kärlek spira och lycka glöda. den dagen kommer vi leva i full harmoni tillsammans.
 
Släpp egot. Släpp ilska. Släpp avundsjuka. släpp rädsla. släpp prestationsångest. det blir som det ska ändå ska du se.
 
Jobba med dig själv. tillåt känslorna komma. Och våga be om stöd och hjälp. tillsammans så blir vi så mycket starkare ♡