Hockey

Igår var vi på hockey :) jag, staffan, totto och affe :)
När vi ska parkera innan matchen säger parkeringsvakten
"ja, vi ska fylla på längst bort först. runt husknuten där!" och affe
"nej, där vill inte jag stå. jag vill stå DÄR!"
- ja men vi fyller på runt husknuten först!
- det får ni göra med andra bilar! jag ställer mig här!
- ja, ja, ja...
hahaha.. envishet kommer man långt med. 
 
väldigt spännande match de då hela tiden låg jämnt.. ett tag stod det 1-0 till HV, men med bara 36 sekunder kvar kvitterade Frölunda. Jag och Staffan skrattade åt några killar som hade klivit ut från sina platser och gått mot utgången när det var två minuter kvar.. Men när Frölunda gjorde mål kom de generat tillbaka. Och såklart Staffans "jassåååååå?!" så högt så de hörde hahahah. Vi satt spända hela bunten.. I förlängningen tog HV hem det. Skönt! Då har man en glader man att ta hem hahaha. 
 
Väl hemma slocknade vi bums. Nook hade passat Zip under tiden vi åkte på matchen, så gullig! Idag är man sengångare. Men längtar ut till pålle! :) 
 
 

Födelsedagsfirande

 
 
I lördags jobbade jag från 7 till 13, somnade tidigt kvällen innan så var utvilad till arbetspasset.. Härligt :)
Väl hemma igen var planen att dra ris men efter att ha handlat blommor och lite smått och gott till pappsen så hade klockan dragit iväg... Pappa tog Svarten åt mig så vi skulle hinna förbereda lite. I köket avlöste jag och Staffan varandra... Jag ställde mig och bakade muffins och Staffan gjorde i ordning middagen. 

Pappa dök upp vid 18.30 och det blev en mysig kväll. Vi hade köpt privatlektioner (westernridning) till pappa eftersom det var så längesedan han red.. Kan vara lite kul att få komma igång med lite extrahjälp. Och pappa är som jag - träningar är roligast. Det ger en mest! :) 

Efter middagen mumsade vi i oss de nybakade glutenfria muffinsen och körde spelet "med andra ord". Jag och Staffan dog av skratt när pappa skulle försöka sig på att förklara. Systembolaget blev förklaringen "där måste man vara 20 år, dit brukar många gå" hahahaha. De första rundorna bjöd på många skratt innan han förstod hur han skulle få till det.. Lite hjärngympa är aldrig fel ;) 
 
Igår var Emeli förbi och fikade. Helmysigt! Vi bestämde att hon och Anton skulle svänga förbi snart igen. :)  
 
Jag och Staffan myste ner oss i soffan och kollade på en dokumentär som hette "Unbranded" på Netflix. Helt plötsligt fick jag en idé... ;)
 
Nu är det måndag igen! Helgen har gått fort. Jobbar bara må - tors denna vecka, om inte hemtjänsten ringer in mig. Hoppas att jag kommer kunna rida lite mer denna veckan. Förutom söndag :) då lär det bli lugnt!