Besök av mor och Berra

I fredags kom mamma och Berra till Bäckaskog. Vi hade en bra dag, mamma och jag åkte och storhandlade på City Gross i Värnamo. Kvittot blev en halvmeter xD Nu har vi slagit rekord i inköp i Bäckaskog hihihi. Väl hemma höll vi på att göra portionspåsar och frysa in. Smidigt nu när man vet ungefär vad som går åt! 
Mamma och Berra skulle sova inne i Bastun då jag gärna ville att katterna skulle få lite lugn och ro. På kvällen körde vi fyrmansvist och klockan blev fyra på morgonen innan vi rörde oss mot sängen.
 
På lördagsmorgonen flyttade mamma och Berra in i huset. Det blev lite dumt i Bastun då hundarna hemskt gärna ville sova med mamma och Berra, men inte kunde då vi var lite rädda att de skulle hoppa ner ifrån loftet.
Jag kan säga vilka tjejer som inte var sådär jättenöjda över vovvsingarnas inflytt - katterna. Men det har gått relativt bra. Jag och mamma åkte ut till stallet och gjorde de vanliga sysslorna. På kvällen åkte vi in till Värnamo och bowlade. Staffan vann första rundan och mamma andra. Kvällen avslutades med fyrmansvist.
 
Igår åkte jag och mamma ut till stallet tillsammans och under tiden åkte männen iväg och körde ved. Vi gick en promenad med Svarten. Skönt att få komma ut och röra på sig! Svarten tyckte det var lika skönt som vi. Åh så jag längtar tills jag kan få titta ut genom fönstret och Svarten ståendes utanför. Bara få gå ut och mysa. Men de är inte långt kvar... Tiden går fort. Nu planeras inköp med redskap, sommarbaljor med flottör, vinterbaljor (isolerade eller med el), skottkärror osv. 

Nåväl.... Väl hemma gjorde vi lite lunch. Grytan som blev över. Sedan hade vi husesyn (de andra husen). Mamma hjälpte oss att stryka lite under tiden som vi gick ut och tömde lilla garaget på bröte som vi körde till tippen. Bra att vi fick det gjort nu så vi kan få in stallredskap där sedan. Jag jobbar ju en hel del helg nu framöver och Staffan har lite skogshuggning att göra. Vi avslutade kvällen med gomat ifrån Bambu och tittade på film på Staffans farfar. Mysigt <3 
 
Katterna väckte mig imorse kl 6.30. De stod och skrapade på dörren och ville ut. Tänka sig att Zip, Puman och Tigern låg i samma säng för första gången. Skönt att Tigern börjar acceptera honom mer och mer! Finisarna <3
 
 
Adressändrade i måndags förra veckan och det känns bättre än någonsin. Det känns faktiskt som hemma nu. Tillsammans med min fina Staffan. <3