Sånt där djupt man bara trycker bort

~ Acceptance ~
 


Acceptera att livet inte alltid blivit som du tänkt dig, felval, fel vägar som bidrar till mycket smärta och mycket sorg. Allow yourself to grief. Alla har vi varit där. På ett eller annat sätt. 

Men när du varit där, tillräckligt länge, sörjt människor. Dessa minnen. Dessa händelser, erfarenheter och rikedomar.

Låt dem inte hålla dig kvar där. Gå vidare.

Släpp in nytt ljus. Älska människor på avstånd! Se värmen i allt de gav dig. I allt de bjöd på. I alla tankar, tankesätt och heart-to-hearts. Erfarenheter framförallt. Våga tillåta dig att vara glad och lycklig utan dessa. För det är alla värda.

Oavsett hur snett det kan ha gått. För det önskar ju vi ofta varandra, men varför ska vi då känna skuld över den egna lyckan?

Illusioner om hur det "skulle ha blivit" måste raderas och raseras. Främst för att sluta lura sig själv. Eller för att helt enkelt det är ouppnåeligt på ett eller annat sätt. Vilket fall kvittar ju egentligen, det går ju att applicera i de flesta teser. 

Släpp taget såsom i utan förhoppning och utan bitterhet. För någon gång måste plåstret av.

De är de människor som är där. Nu. Som bevisar för dig varje dag, att de är värda att få din kärlek och glädje. Nu och framåt.
 
Somliga tycker trygghet och säkerhet är tråkigt. Själv tycker jag att det är bland det bästa som finns. Främst för att det kommer ofta så mycket bra ur det. Man bygger så otroligt bra på det. Tänk vad olika vi är. Bara om man ser på en sån sak.

Att börja på ny kula är nog den finaste gåvan vi kan få
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: