freakin cold

driiiit, va kallt de kan va! hatar näre börjar bli kallt. fan slänger i mig mat kors o tvärs så man lyckas lägga på sig ett par kilo!! emmys mission varje vinter = frysa mindre.
suttit nedkrupen under filt o poncho i typ 1,5 h nu. har bestämt mig för att plugga psykologi ett tag till, sen ska jag ta mig ett bad i jacuzzin när P åker o tränar lillgrabbarna i handboll. lite vardagslyx emellanåt måste man väl få? <3Höstrusk

 
 
Usch. Jag hatar när det blir kallt, mörkt och tråkigt... Idag kände jag bara att jag orkade bara inte göra någonting.. I vanliga fall gör jag något med Svarten varje dag, spelar ingen roll om det bara är att ta honom på linan, gå över bommar, borsta lite på honom och ta en promenad, men nu känner jag hur orkeslösheten kommer ifatt en. 
 
Mari och jag bestämde oss för att göra något med killarna tillsammans imorgon. Då får man ju iallafall tummen ur! Romero är ju hans bff, dom två har en liten bromance! Haha, så söta... Pussar på varann innan de ska gå ut i hagen.
 
Idag gick jag ut i hagen med min lilla kaffekopp och hälsade på grabbarna. Ställde mig och visiterade S och så kom Romero uppmanande fram till mig *klappa mig, ta på mig*, till slut tog han min sked till kaffet och gick iväg, slutade med att jag fick springa efter honom när han gick runt med den i munnen.
Som grädde på moset kom han och slickade i min kaffekopp.... Haha, sötbulle. :) 

Vad gör ni när motivationen tryter? 

Tv-serier jag följer...


Försöker hitta nya serier att följa, men tycker de flesta är så kassa.

1. Awkard: handlar om en tjej som heter Jenna och hennes liv.

2. RUSH: läkaren utan gränser... Bokstavligen! Så jäkla bra och händelserik serie.

3. Our girl: handlar om Molly och hennes liv i det militära. 

4. GOTHAM: En serie om staden Gotham innan Batman dök upp. 

Har ni några förslag på bra serier? Hit me.