Cowgirl up!Igår var alla brudar ute på ridbanan samtidigt lagom till Mari kom hem från jobbet :) Jennifer med Arezzo, Anna med Monter, Nicole med Nicke och jag med Svarten (nej, han är numera brun och inte svart heheh). Bredvid stod Nilla och körde en "Waldemar Wass" åt mig och Nicole *BEN BEN BEN BEEEEN!!!* samtidigt som hon höll ett öga på hundarna.

Svarten som fått vila ett tag nu var väldigt pillig med bettet, la tungan över och fipplade mkt med huvudet. Efter en stund kunde han samarbeta och han verkade tycka det var skönt med aktivering. Efter en stund var det som musten gick ur honom! Utan drivet konstant så stannade han helt. Jag, Nicole och Jennifer tog avskrittningen ut mot landsvägen samtidigt som Jennifer fick träna Arezzo på att hålla sig lugn när bilar och lastbilar kom. De gick kanonfint :) igår var ju även alla gillar olika-dagen så Nicole rockar benskydden med Nicke ;)

Kunde inte sluta skratta åt att jag ser så stor ut på lilla Svarten, herrejösses.. 

Härliga stallkvällar som dessa är efterlängtade! <3

Beställningen från Hööks har kommit!

Nedan kommer en bildbomb från min order! Jag fick ett sms om att paketet hade kommit vid 12 när jag och pappa var på väg till Skillingaryd, det fullkomligt kliade i fingrarna av nyfikenhet! Så fort jag hade kört hem pappa åkte jag till Eivinds allbutik för att hämta ut mitt paket. Väl hemma kunde jag inte hejda mig och det första jag gjorde att öppna paketet och prova alla plagg.
 
Såhär blev det:
Jag måste säga att jag fullkomligt ÄLSKAR ridbyxorna, det var över mina förväntningar! De hade smådetaljer på fickorna på rumpan och vid låren, sånt band man kan fästa under ridskon så de inte glider upp. Satt som en smäck, inte för låga eller för höga i midjan. Stretchiga. Känns som att gå runt i ett par tights. Love it.
 
Jackan, som sagt, hade hellre haft en svart, men eftersom den inte fanns i S så blev det en grön (ser brun ut på bild). Jackan var väldigt praktiskt, varm och skön. Diggar att det finns en innerjacka och luva. Dock funderar jag på att skicka tillbaka den för att köpa en svart i en storlek större istället... Innerjackan klämmer liksom åt lite i halsen när jag stänger den helt. Får nästan lite klaustrofobi haha. Jag ska be min far om smakråd så fort han kommer hem, men jag har nästan bestämt mig för det.
 
Tröjan, eller "toppen" som hööks vill kalla den, var helt ok. Varken något mer eller mindre. Skön och härligt tyg.
 
Skorna, var lite skateaktiga, brukar ha lite svårt för det, men tyckte dessa var helt ok. Kändes som de var rätt rejäla men ändå smidiga att komma i. Härligt att det var lite färg i dom! 
 
Ni får ursäkta magbilder samt min otroligt rena spegel ;)
 
 


20% från Hööks

Nu är våren här och det är alltid kul med lite uppdatering i hästgarderoben. Köper oftast inte mer än vad jag behöver och känner sällan behovet att "vara snygg i stallet" men eftersom Hööks har rea och jag känner för lite nytt och fräscht så kändes det lägligt med lite nya plagg inför den nya säsongen. 
 
Oftast springer jag runt i mina Wrangler-jeans, en tisha, en fleecetröja, jacka eller väst och ordentliga arbetsskor ifrån Granngården. Känner mig som en redig hillbilly, men jag tycker att i stallet ska man inte behöva oroa sig för hur man ser ut eller vara speciellt rädd för att något plagg man tycker om ska bli förstört. Sen älskar jag ju bekvämlighet framför snygghet när jag umgås med mina fyrbenta ;) 
 
MEN. Nu blev det iallafall en beställning som trillade ner i Hööks kundvagn. Och här är inköpen jag inväntar:
 
Snygg jacka ifrån Spooks, hade gärna köpt en svart, men tyvärr fanns den inte i S.
 
Läste under recensionerna att dessa ridbyxor skulle vara sköna. Upp till bevis!
 
En tröja som låg under "toppar".. Vet inte hur de tänkte där... ,men en sådan blev det med!
Ett par vanliga skor. Har haft ett par liknande förut som jag fullkomligt älskade. Lätta att komma i och ur och funkade till alla sorters plagg. Helt fantastiska med andra ord! Hoppas dessa möter mina förväntningar.